YOGATEKET

+4560649642

Ejbyvej 62, 4070 Kr. Hyllinge

©2019 by yogateket.dk

YOGA I DIN VIRKSOMHED

Skab mere glæde, sundhed og velvære

i din virksomhed med et yogaforløb for dine medarbejdere - det betaler sig!

YOGAFORLØB FOR VIRKSOMHEDER

Et yogaforløb for virksomhedens medarbejdere kan hjælpe med at skabe større arbejdsglæde, mindre stress og færre sygedage. Det er godt for medarbejderne men også godt for jeres virksomhed.

 

Yoga er kendt for sine terapeutiske egenskaber til at nedbringe stress, smerter i kroppen og depression. Yoga er med til at løfte energien, skærpe koncentrationsevnen og giver bedre livskvalitet.

 

Flere virksomheder har haft gode resultater med et yogaforløb hos Yogateket. For hvert forløb er medarbejderne blevet gladere, mindre syge og bedre rustet når en travl periode står for døren. 

 

Forløbet undervises i Yogatekets smukke og rolige lokaler. Her skal i som virksomhed ikke tænke på alt det praktiske med yogamåtter og plads, jeres medarbejdere kan blot dukke op og modtage dejlig undervisning og herefter tage på arbejde med ro i krop og sind. 

 

Et yogaforløb undervises henover 6 uger kl. 6:30-7:30 en hverdagsmorgen om ugen. Tag kontakt til Yogateket for at aftale nærmere hvilken dag der er ledig og hvor mange der kan deltage på et forløb ad gangen. 

 

Pris: 8.500 kr. (inkl. moms) for 6 uger. 

YOGAEVENT FOR VIRKSOMHEDER

Inspirer dine medarbejdere til at få styr på hverdagens stress med meditation og yoga. Lad Yogateket komme ud til jeres virksomhed og holde en to timers workshop om hvordan man nemt kan nedbringe stress og optimere sin energi igennem lettilgængelige yoga og meditationsøvelser. Ellers måske I skal holde et event for jeres kunder, hvor I forkæler dem med dejlig yoga, indre ro og inspiration til et liv i mere balance.

Vi arrangere og afholder mange forskellige events for virksomheder, både for virksomhedernes ansatte men også for virksomeder der ønsker at gøre noget særligt for deres samarbejdspartnere eller for at tiltrække nye kunder. Mulighederne er mange. Omdrejningspunktet er altid velvære, mindre stress, sundere livsstil og mere glæde i hverdagen og med udgangspunkt i yoga og meditation. 

Kunne du tænke dig at afholde en inspirerende workshop i din virksomhed, så kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder. 

Pris: Efter aftale

Kontakt os for mere info

Tidligere og nuværende 

 samarbejdspartnere