YOGATEKET

+4560649642

Ejbyvej 62, 4070 Kr. Hyllinge

©2019 by yogateket.dk

Købsvilkår

 

Virksomhedens navn: Yogateket, Ejbyvej 62, 4070 Kr. Hyllinge Telefon: 60649642 CVR-nummer 34527601www.yogateket.dke-mail: hej@yogateket.dk

 

Priser

Alle priser er angivet i dkk. (incl. moms og andre afgifter). Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger. Der tages forbehold for prisstigninger fra vores leverandørers side.

Priser for holdtilmelding og klippekort er uden moms da ydelsen er fritaget for moms. 

Kvittering

Kvitteringen sendes pr mail og denne skal udprintes eller fremvises ved køb af klippekort. Ved returnering eller reklamation. Kvitteringen er også dit garantibevis.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der (som vi) benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

De dataer du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dine data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Yogateket. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Ved køb af onlineprodukter trækkes beløbet med det samme. 

 

Fortrydelsesret

Når du køber et online produkt, er det PERSONLIGT og må kun bruges til personligt brug.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret. Der ydes IKKE fortrydelsesret på digitale varer (f.eks. lydfiler og e-bøger til download), men du har to års reklamationsret ifølge købeloven. 

Dette gælder også for forløb. Her betragtes produktet som taget i brug, når du har gennemført betalingen, modtaget din faktura eller afholdt første session. Herefter ydes der ikke fortrydelsesret.

 

Der er 14 dages returret på de fysiske varer, regnet fra den dag de modtages. Som køber kan du fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, en GLS shop eller ved at returnere varen til nedenstående returadresse. Varen skal returneres i original emballage og i samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere eller ombytte den. Du må undersøge varen og evt. prøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.
 

Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Husk at vedlægge kvitteringen (eller ordrenummer), oplyse navn og adresse. Ydermere er det hensigtsmæssigt at oplyse telefonnummer til dagtimerne i tilfælde af spørgsmål.

Vær opmærksom på at vi tilbagebetaler på samme kort, som der er betalt med.

Reklamation

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Stræk & Bøj inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Stræk & Bøj returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Yogateket, Ejbyvej 62, 4070 Kr. Hyllinge.

 

Såfremt reklamationsretten benyttes, kan varerne desuden returneres til ovenstående adresse. Det fremmer ekspeditionen betydeligt, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af kvitteringen eller kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovens betingelser. Yogateket garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til 3. person.