YOGATEKET

+4560649642

Ejbyvej 62, 4070 Kr. Hyllinge

©2019 by yogateket.dk

Besøg vores nye blog

Få inspiration til opskrifter, yoga, meditation og meget mere...

BLOG

VELKOMMEN TIL YOGATEKET

YOGATEKET HOLDER LUKKET I 14 DAGE 
FRA OG MED 12/3-2020.

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med bekæmpelse af spredning af den ny Corona-virus.

Du kan holde dig opdateret om vores tiltag, om erstatningsundervisning o.l. via vores Facebook-side.

BLOG

 
Events - 2020
Wed, Apr 08
Yogateket
Restorative Onsdage - 8/4, 29/4
200 kr. pr. workshop - eller alle 3 til 450 kr. Denne sene aftenworkshop er skabt for at støtte dig, din krop og dit nervesystem til at give slip på spændinger, bekymringer, travlhed eller andet på en virkelig omsorgsfuld og dyb måde.
Share
Sun, May 03
Yogateket
Kursus i bækkenbundstræning (2 søndage)
Kursus henover to søndage: d. 3/5 samt 10/5 - Begge gange kl 8:30-11:30 Et kursus for dig der har født. Kurset har fokus på genoptræning af bækkenbunden og samling af mavemusklerne efter rectus diastase. Samt afspænding.
Share
Fri, Mar 27
Yogateket
Fredags Yoga"bar" med Saunagus som mulighed
Karen vil guide dig igennem udrensende vejtrækningsøvelser, yogaøvelser der virker stimulerende og skruer op for den indre varme så du kan slippe vinterens affaldsstoffer og give plads til det nye forår. Du kan i tillæg tilmelde dig saunagus og havdyp efterfølgende.
Share
Thu, Mar 26
Yogateket
Efterfødelsyoga (8 gange)
Et yogahold for dig der har født. Yogaholdet har fokus på genoptræning af bækkenbunden, samling af mavemusklerne (rectus diastase), restorative og genopladende stillinger samt afspænding af krop og sind.
Share
Sun, Mar 08
Yogateket
Kakaoceremoni
Ida inviterer til denne kakaoceremoni i Yogatekets skønne lokaler med meditation, at sætte og dele intentioner, blid bevægelse og hjerteåbning. En anderledes og magisk aften, hvor vi har fokus på indre styrke, ro, hjerteenergi, fællesskabet og at gøre os klar sammen til at åbne op til en ny cyklus.
Share

KONTAKT